Stall Fernweh

Tilat ja ympäristö

koristekuva koristekuva koristekuva

Stall Fernweh sijaitsee Keski-Euroopassa, Sveitsin saksankielisellä alueella, aivan liki Lauterbrunnenin kylää. Itse kylä sijaitsee samannimisessä laaksossa, jonka pohjaa halkoo Weisse Lütschine-joki. Lauterbrunnenin kylä on pieni, jonka tärkein elinkeino on turismi. Kylä on uskomattoman kaunis, ja sieltä löytyy muunmuassa yksi Euroopan korkeimpia, vapaasti putoavia vesiputouksia (Stabbauch Fall, n. 260 m). Kylästä on hyvät yhteydet isompiin kaupunkeihin - lähin isoin kaupunki lienee Interlaken n. 20 km päässä.

Maasto Lauterbrunnenissa on hyvin alppimainen. Lauterbrunnenin kunnassa sijaitsee useita jäätikköjä, useita alppiniittyjä sekä useita korkeita vuorenhuippuja, joista tunnetuin lienee Jungfraujoch (4158 m). Sää Lauterbrunnenissa on Alppialueille tyypillinen, nopeasti vaihtuva. Kesät ovat pääosin lämpimiä, mutta sateisia. Talvet lumisia ja kylmiä. Korkeiden vuorien vuoksi sää voi muuttua yllättävän nopeasti.


koristekuvat ® Flickr.com/Jenn Vargas (CC BY-NC-ND 2.0), Flickr.com/Winkelbohrer (CC BY-SA 2.0) & Flickr.com/Christoph Strässler (CC BY-SA 2.0)

virtuaalitalli / a sim-game stable
Ulkoasu © Hapero // Taustakuva © halfrain (CC BY-SA 2.0) // Kaikki muu ellei toisin mainita © birdie