Stall Fernweh

Tervetuloa Sveitsiin!

koristekuva koristekuva koristekuva

Lumihuippuisia, jyhkeitä vuoria. Upeita, vuorien reunustamia laaksoja. Vesiputouksia. Suloisia pieniä kyliä. Raikkaassa vuoristoilmassa, kukkien peittämillä niityillä laiduntavia hevosia. Muutama yksinäinen patikoija siellä täällä. Lähes turkoosin värisiä, kirkasvetisiä järviä. Kuulostaa paratiisilta, ja aivan liian hyvältä ollakseen totta, eikö vain? Tällaisia paikkoja kuitenkin on olemassa. Ja juuri sinne minun piti hevostila perustaa. Miksikö? No, miksi ei.

Stall Fernweh on virtuaalinen hevostila upeiden, lumihuippuisten Alppien ympäröimänä. Tila sijaitsee Sveitsin saksankielisellä alueella, Lauterbrunnenissa, ja onkin yksi lähialueen suurimmista hevostiloista. Fernweh-sana on muuten saksaa, ja tarkoittaa halua vaellella (wanderlust). Sitä toki Sveitsin maisematkin ylläpitävät, ja toisinaan myös tallin ympäristöön eksyy näitä satunnaisia, omien polkujensa kulkijoita. Vastaanotamme jokaisen tulijan hymyssäsuin.

Fernweh kasvattaa useita eri hevosrotuja, sillä meidän mielestämme on tylsää keskittyä vain yhteen rotuun. Kasvatusrotumme ovat kuitenkin pääsääntöisesti ratsuja, emmekä toistaiseksi ole valloittamassa laukka- tai raviratoja. Kasvattimme tunnistaa kasvatusliitteistä Fern, FE sekä F.. Järjestämme aktiivisesti myös kilpailuita ja muita tapahtumia, ja Fernweh onkin yksi alueen ykköskilpailupaikoista upeine puitteineen (ja maisemoineen).

Toimimme tiiviissä yhteistyössä irlantilaisen sisartilamme Dochás Acresin kanssa. Siinä missä Dochás edustaa pientallin virkaa, me viemme suurtallin tittelin heittämällä.

Terveisin,

VRL-14733 - birdie-@mail.com

 

Päivitetty 22.03.2019
Kevätulkoasu vaihdettu sillä kevät on saapunut Sveitsiinkin! Lumet alkavat pikkuhiljaa sulaa (paitsi vuorten huipuilta) ja laakso vihertää jo! Varsoja on syntynyt jo tälle vuodelle, ja lisää on suunnitteilla. Kilpailutoiminta on myös kiitettävän aktiivista, ja jonkinlaisia virallisia avajaisia suunnitellaan pääsiäisen tietämille.


Yhteistyössä

 Dochás Acres
 Scuderia Sierra

Suosittelemme

 L'Estany
 Murroksen Ratsutila
 Loitsula
 Romilly
 Cour des Îles


koristekuvat ® Flickr.com/Alberto Rodriguez (CC BY-NC-ND 2.0), Flickr.com/Kosala Bandara (CC BY 2.0) & Pet-book.ch

virtuaalitalli / a sim-game stable
Ulkoasu © Hapero // Taustakuva © halfrain (CC BY-SA 2.0) // Kaikki muu ellei toisin mainita © birdie