Tervetuloa Irlantiin!

Dóchas Acres on pieni virtuaalinen hevostila upeiden maisemien keskellä, Irlannin länsirannikolla aivan Connemaran kansallispuiston ytimessä. Päätehtävänämme on pitää hevosemme onnellisena.

  • slidebg1

  • slidebg1

  • slidebg1

  • slidebg1

  • slidebg1Dóchas Acres sijaitsee tuulen ja sateen tuivertamalla Irlannin länsirannikolla. Pieni virtuaalinen hevostila sai alkunsa kesällä 2018, ja toimii sittemmin muutaman erinäköisen ja -kokoisen karvaturrin kotisijana. Vehreät Connemaran vuoret näkyvät horisontissa takavasemmalla kun taas toista sivua reunustaa Atlantin valtameri jylhine kallioineen. Keskiaikaiset kiviaidat ja linnojen rauniot lähipiirissä kertovat tarinaa seudun historiasta.

Dóchas on iirinkieltä ja tarkoittaa 'toivoa'. Nimi muovautui vasta pitkälti tilan hankinnan jälkeen. Alkutaival tilan kanssa oli melko toivotonta, mutta hiljalleen palaset alkoivat loksahdella paikalleen ja tulevaisuus näytti valoisammalta. Lisää tilan tarinasta voi lukea täältä.

Meillä Dóchasissa pyritään hevos- ja eläinystävälliseen toimintaan. Meille hevosten hyvinvointi on kaiken A ja O. Hevosemme saavat laiduntaa tarpeidensa mukaan vehreillä nummilla, kiviaitojen ympäröimänä. Hevosten ravinto on ykkösluokkaista ja yksilöllisesti räätälöityä. Toimimme laajassa yhteistyössä lähialueen eläinlääkäriaseman sekä kengityssepän kanssa. Lisäksi tarjoamme hevosille myös hierontapalveluita. Kaikesta edellämainitusta huolimatta, pyrimme ottamaan myös rennosti ja nauttimaan elämästä.

Dóchas ei varsinaisesti ole mikään suursiittola tai kilpatalli. Meillä syntyy silloin tällöin varsoja harkituista vanhemmista, ja saatamme toisinaan järjestää kilpailuitakin, mutta nämä eivät ole pääelinehtojamme. Pääasiassa Dóchas Acres toimii kotina Birdien hevosille ja muille tilan eläimille.


VRL-14733 - birdie-@mail.com


Suosittelemme: